cryptoclan gebieden

NFT maandag: Fast & Furious Supercar op de veiling

July 3, 2021

De iconische Lykan HyperSport van W Motor, die te zien was in de film Fast & Furious 7, wordt momenteel geveild als een NFT. De winnende bieder ontvangt het fysieke naast het niet-vervangbare token.

 

Biedingen kunnen oplopen tot drie miljoen USD

Voor Fast & Furious 7 leverde de in Dubai gevestigde supercar-fabrikant W Motor 10 op maat gemaakte exemplaren van hun eerste model, de Lykan HyperSport. Hiervan heeft slechts één stuntauto de filmopnames overleefd, die nu via Rubix wordt geveild.

 

Voorbieden is al open met een minimumbod van 100.000 USD, maar de NFT-markt schat dat de uiteindelijke prijs tussen 750.000 USD en 2.500.000 USD zal liggen. De daadwerkelijke veilingronde begint op dinsdag 11 mei om 13:00 UTC en duurt 90 minuten. De beste crypto trading bots kun je online vinden.

 

 

Emrata verkoopt zichzelf als een NFT … om zichzelf terug te kopen

Het Amerikaanse model en actrice Emily Ratajkowski, ook wel bekend als Emrata, bereidt zich voor op de lancering van haar eerste boek, getiteld My Body. Volgens de blurb die reclame maakt voor de voorverkoop van het boek, is haar verzameling essays een diepgaand eerlijk onderzoek naar wat het betekent om een ​​vrouw en een handelswaar te zijn:

 

My Body is een diepgaande persoonlijke verkenning van feminisme, seksualiteit en macht, van de manier waarop mannen vrouwen behandelen en de rationalisaties van vrouwen om die behandeling te accepteren. Deze essays beschrijven momenten uit het leven van Ratajkowski en onderzoeken de fetisjisering van meisjes en vrouwelijke schoonheid, de obsessie met en minachting voor de seksualiteit van vrouwen, de perverse dynamiek van de mode- en filmindustrie en het grijze gebied tussen toestemming en misbruik.

 

Bij de lancering van het boek veilt Ratajkowski ook een unieke NFT via Christie’s, een van ‘s werelds meest geprezen veilinghuizen, onder de titel Buying Myself Back: A Model for Redistribution, waarvoor de biedperiode gepland staat op 14 mei. , legt de actrice de betekenis achter het stuk uit:

 

Met behulp van het nieuw geïntroduceerde medium van NFT’s hoop ik symbolisch een precedent te scheppen voor vrouwen en eigendom online, een die vrouwen in staat stelt om doorlopend gezag te hebben over hun imago en rechtmatige compensatie te ontvangen voor het gebruik en de distributie ervan. Actueel bitcoin nieuws is populair.

 

Dit klinkt echter meer dan tegenstrijdig. Het idee van NFT’s is immers om de volledige eigendom over te dragen aan een andere persoon, die dan het recht heeft om verder te gaan met de NFT naar eigen goeddunken, bijvoorbeeld door de NFT over te dragen aan een andere persoon, de NFT openbaar te tonen of zelfs te verzenden. naar een brandadres. Het lijkt erop dat niet alleen Ratajkowski de werking van NFT’s verkeerd begrijpt, maar ook veel van haar volgers op Twitter. Veel commentaren onder haar Tweets verwijzen naar de valse overtuiging dat NFT’s bijdragen aan klimaatverandering.

 

Empowerment kan niet komen van een blockchain die onze atmosfeer verstikt met koolstof.

 

NFT-inzamelingsactie om zwarte vrouwen uit de gevangenis te bevrijden

Ter herdenking van Moederdag 2021 wil het Free The 350 Bailfund geld inzamelen door een reeks exclusieve NFT’s te verkopen. Hiervoor werkt de ngo samen met verschillende abolitionistische kunstenaars voor het project # NFTs4Freedom.

 

De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt om zwarte moeders te bevrijden uit de gevangenis van Dane County, die niet in staat zijn om zelf borgtocht te betalen. De collectie bevat twee unieke NFT’s genaamd šprūńg door airtime, en Eat the Pigs door Marieke. Daarnaast zijn er drie exemplaren van Mijn moeders moeder van Julia Buskirk, evenals 10 exemplaren van Anarchista van Marieke. De NFT’s worden geleidelijk geveild op OpenSea tot 10 mei, 17:00 UTC.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *