Blog | Fruits | News | Pears

Voordelen van peren

December 18, 2020

Vind voordelen van peren voor lichaam, huid en haar!

Peren zijn een caloriearm zoet natuurproduct. Ze zijn zonder vet, zonder cholesterol en natriumvrij. Ze zijn voor ongeveer 84% uit water. Ze bevatten veel vezels, fructose en glucose. Ze kunnen ervoor zorgen dat u een vol gevoel krijgt zonder alle calorieën. In het geval dat u zich zorgen maakt over het fitter worden en het oppikken van energie, kunnen peren een eenvoudig antwoord voor u zijn. Ze zijn een hypoallergeen natuurlijk product, minder geneigd om antagonistische reacties op te leveren. Peren of perensap kunnen veilig zijn voor pasgeboren kinderen tot volwassenen.

Verbeter uw algemeen welzijn! Begin met het eten of persen van peren. Dit smakelijke, stevige, natuurlijke product is allesbehalve moeilijk te combineren in voedsel- en knijpplannen. Ontdek normale of natuurlijke peren in uw nabijgelegen supermarkten of boerenmarkten. Ontwikkel thuis je eigen perenbomen.

Peren zijn voor het grootste deel uitgerekt als een viool. Ze zijn beperkt aan de stengel en uitgebreider aan de verste rand. Een paar peren hebben een ronde vorm, zoals appels. Ze zijn bovendien net als appels met zaden in hun midden. Ze veranderen in schakeringen van groen, geel, aardekleurig, rood of een mix van deze tinten.

Er zijn meer dan 3.000 soorten peren ontwikkeld over de hele wereld. Elk assortiment heeft onmiskenbare kwaliteiten, oppervlakte en smaak. Basisperen zijn: Anjou, Asian, Bartlett, Bosc, Comice, Concorde en Seckel.

Voordelen van PEREN – Huid

Tegen veroudering: Peren zijn rijk aan nutriënt C en middelen ter voorkoming van kanker. Vecht tegen het schaden van vrije extremisten. Verminder schaarse verschillen, rimpels, ouderdomsvlekken. Firma. Toon. Ontdek gewone sprankeling.

Verbeter de teint: spoel gifstoffen weg.

Verzadigen en glad: peren hebben regelmatige bevochtigingsmiddelen. Verlicht een droge, schilferige huid.

Ontsteking verminderen: gewrichtspijn en andere brandgevaarlijke ziekten verlichten.

Evenwichts-pH van de huid: Verminder huidzuren. Peren worden geperst met voedingsstoffen en mineralen. Ze bevatten voedingsstoffen A, B1, B2, C, E, K, foliumzuur en niacine. Ze zijn rijk aan koper, fosfor en kalium.

Hypoallergeen: ze zijn meer afkerig van het creëren van ongunstige reacties. Peren of perensap kunnen veilig zijn voor volwassenen, jongeren en zelfs baby’s.

Rijk aan vezels: Vezels zorgen ervoor dat de suiker weer in het bloed terechtkomt. Op de lange termijn kunnen suikerpieken collageen beschadigen. Collageen is een kenmerkend eiwitsegment van de huid. Het wordt normaal gesproken door het lichaam afgegeven. Het is het primaire structuurblok voor cellen, bindweefsels en organen. De aanmaak van collageen neemt af met de leeftijd.

Voordelen van PEARS – Body

Koorts verminderen

Gewicht verminderen

Energie verhogen

Chill Body Off

Spoel gifstoffen weg

Verzacht constipatie

Lage bloeddruk

Til het immuunsysteem op

Verlaag slechte cholesterol

Verlaagt het risico op: hartziekte, diabetes type 2, kanker, de ziekte van Alzheimer, osteoporose, maculaire degeneratie, obesitas

Voordelen van PEREN – Haar

Peren bevatten een karakteristieke suikervloeistof, sorbitol of glucitol. De voedingsstof C in peren houdt vaste haarcellen vast en houdt haarlokken gevormd. Haarwortels en hoofdhuid worden ondersteund en verzadigd. Verminder droog of gekroesd haar. Verminder kaalheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *